Lieve Van Hemelen (°1974) is moeder van 3 volwassen kinderen. Ze komt uit een heel sociaal gezin waar iedereen altijd klaar staat om anderen te helpen. Ze schrijft al van kinds af aan: gebedjes voor in de gezinsviering, opstellen die of te kort of te lang waren, gedichten en verhaaltjes. Naast fanatiek wrestlingsupporter is ze lid bij het Rode Kruis Herenthout en bestuurslid van de vzw DinerDansant.

Boeken

The Girl behind the ring

Nederlandstalige roman die zich afspeelt in de wereld van het worstelen. Via haar fitnesscoach Rob “Raw” Eeckhout, een topper in het showworstelen, kwam ze in contact met deze vorm van sport/entertainment. Na enkele shows was ze compleet verkocht en sindsdien is ze niet weg te slaan naast en achter de ring.

Kopen

Je kan haar boek bestellen via mail lievevanhemelen1974@hotmail.com. Het boek is gesigneerd door haarzelf en door de twee coverfiguren: de wrestlers Rob Raw en Légion Von Creed. Per verkocht boek doneert Lieve 5 euro aan een goed doel. Het boek kost 19,95 euro + verzendingskosten.

In november 2020 gaf Lieve een interview voor Boekenerf. Je kan het hier lezen.