Annelies Mentink is naast auteur vooral opruim- en minimaliseercoach en helpt mensen concreet op weg naar meer rust in hun huis en ruimte in hun hoofd. Ze coacht mensen in hun eigen omgeving, geeft interactieve lezingen en inspireert dagelijks anderen in haar strijd tegen onze spullenobesitas met haar merk Annelies Minimaliseert®.

Boeken

Meer luxe met minder. Minimaliseren kun je leren

Als er één ding is dat we de laatste tijd geleerd hebben, dan wellicht wel: het is tijd om naar de essentie terug te gaan. Om méér te doen met minder. Kan een minimalistische manier van leven een antwoord bieden in deze verwarrende tijd?

Opruimen maakt gelukkig! Handige stappenplannen van A tot Z

Opruimen en organiseren zodat je meer tijd krijgt voor belangrijke dingen: van de nutteloze apps op de smartphone tot de zolder met babyspullen. Durf dingen die je niet meer gebruikt weggooien of weggeven. Het boek bevat handige tips om elke kast op orde te krijgen. En ook jouw papierwinkel is voortaan een makkie!

Kopen

Je kan Annelies’ boeken persoonlijk bij haar bestellen via haar website.

  • Meer luxe met minder: 19,99 euro
  • Opruimen maakt gelukkig: 14,99 euro