Lenno Vranken

Lenno Vranken (2000, Neeroeteren) is auteur van De Jongen, Afgezonderd en De Maansteenmachine.  Deze titels maken deel uit van zijn reeks De Wereld Achter de Spiegel.  Hij was al heel vroeg geboeid door sprookjes en oude sagen en wilde al zo lang hij zich kan herinneren schrijver worden. Naast schrijven houdt Lenno zich het liefst bezig met acteren, zingen, tekenen en uiteraard lezen.  Hij is een enorme fan van de Harry Potter–boeken, Gotische literatuur en oude griezelfilms. Hij begon zijn boeken te schrijven toen hij dertien was.

Boeken

  • De Wereld Achter De Spiegel – De Jongen (deel1)

In een duistere toekomst overleeft Huritt, een dertienjarige jongen, samen met zijn gezin in het stadje Augtunus. Plots moet hij vluchten naar het landhuis van zijn overleden grootvader. Daar gebeuren er vreemde dingen.

  • De Wereld Achter De Spiegel – Afgezonderd (deel 2)

Huritt zal sterk moeten blijven om zichzelf heelhuids door nieuwe gevaren te helpen. Maar, zal dat lukken nu er niemand aan zijn zijde staat en hij in totale afzondering leeft? Ook dit deel in de serie De wereld achter de spiegel belooft een spannend avontuur te worden.

  • De Wereld Achter De Spiegel – De Maansteenmachine (deel 3)

Het Vanklor college, de toverschool die voor Huritts enige onderdak zorgt, wordt geteisterd door een reeks macabere moorden. De dader blijkt een Vampier te zijn, die het college van binnenuit aanvalt. Maar, wie is dit monster? Dan stuit de jongen op een nog groter mysterie. Het mysterie van de Maansteenmachine… Spanning, actie, gruwel en massa’s magie wachten je op in dit derde deel van Huritts avonturen!

Kopen

Wil je een of meerdere boeken van Lenno kopen? Contacteer hem dan via zijn Facebookpagina of stuur hem een mailtje en hij stuurt met plezier een gesigneerd exemplaar op: lenno.vranken@hotmail.com

Je kan hem ook volgen op Goodreads.

In februari 2021 gaf Lenno een interview aan Boekenerf. Je kan het hier nalezen.

Gepubliceerd door Leen Raats

Leen Raats is copywriter, schrijver, storyteller, ghostwriter en eindredacteur.

One thought on “Lenno Vranken

Geef een reactie