Sonja Vandewal (°1971) woont met haar echtgenoot en twee zonen in Opglabbeek. Haar hele leven was ze al gebeten door het schrijven en lezen van boeken. In 2017 schreef ze haar debuutroman Visioenen, waarmee ze de tweede juryplaats behaalde in een literatuurwedstrijd. 

Boeken

  • Visioenen (2017)

Mila Greux is een zelfingenomen jonge vrouw met een levendige fantasie. Op een dag krijgt ze sms’jes met de tekst ‘BEL ME’ en wordt ze geplaagd met visioenen.
Iemands leven is in gevaar, ook dat van Mila. Ondertussen gebeuren er rare, onverklaarbare dingen die Mila niet kan plaatsen. De visioenen worden heftiger, de tijd dringt!

  • Parels (2018)

Wanneer Cathy, met haar vriendin Manon, naar haar oma Nicolette op vakantie gaat in Frankrijk, kruist een vreemde vrouw hun weg. Ze richt zich tot Manon en geeft haar een parelketting. Vanaf dat moment is niets meer wat het lijkt.

  • Wanneer bomen fluisteren (2020)

Wanneer Lotte het huis van haar overleden tante Sue erft, besluit ze om daar te gaan wonen. Maar bij aankomst in het dorpje lijkt alles verlaten en doods. Wanneer ze dan eindelijk de ongelooflijk knappe Steve ontmoet, wil hij dat ze weggaat. Er gebeuren echter rare dingen, en de hoge bomen lijken haar iets te willen vertellen…

Kopen

Je kan gesigneerde exemplaren van Sonja’s boeken bestellen via sonjavandewal.boeken@gmail.com

Lees hier het interview dat Sonja in november 2020 voor Boekenerf gaf.