Lily May werd geboren te Brugge in 1980 maar woont al haar leven lang in De Haan. Als kind schreef ze reeds gedichten voor het plaatselijk schoolkrantje en fantaseerde een wereld waarin zowel zijzelf als de lezer kon verdwalen. Het kind raakte de dichter nooit kwijt en tot heden ten dage zijn boeken haar grootste passie.

Ben je zelf dichter? Sluit je dan aan bij haar Living Poet Society op Facebook.

Boeken

Stil gefluister (poëzie)

Poète Maudit (poëzie en eigen kunstwerken)

Ben ik wie ik ben?
En als blijkt dat ik ik ben, kan ik daarmee om?
De werken in deze bundel zijn silhouetten
over hoe verguisd mijn werkelijkheid is.
Gevallene maar doch staande.
Zijn we meer dan ooit vervloekt?
Of struikelen we verder omdat vleugels
een verantwoordelijkheid zijn?
Poète Maudit is de rilling op mijn huid.
Poète Maudit is meer dan ooit wat ik ben.
De stille schreeuw in een duister landschap.
Ongehoord is ongezien.

Kopen

Bestel een gesigneerd exemplaar van haar boeken via lily.may.parker@icloud.com