Romain Maes (Koersel, 1946) belandde na zijn studies in de Hogere Handelsschool in de zakenwereld. Hij bouwde zijn eigen tegelzaak uit: Quadrifoglio in Leopoldsburg. Nadat zijn kinderen de zaak overnamen, verdiepte Romain zich intensief in het spirituele. Dit resulteerde tot nog toe in niet minder dan twaalf boeken.

Boeken

1.       Er is meer tussen Hemel en Aarde

Voor diegenen die daar aan twijfelen volstaat het om zichzelf tijdens het lezen open te stellen om zelf bepaalde invloeden te ervaren.

2.       Eerst geloven en dan zien

Je mag niet met gekruiste armen omgekeerd denken. Geloven heeft niet alleen te maken met  religie maar vooral met geloof in jezelf.

3.       De waarheid achter de waarheid

Achter elke waarheid schuilt een diepere waarheid. Je leven verandert vanaf het moment dat je dit beseft en vooral als je er voor jezelf rekening mee leert te houden.

4.       Er is zoveel wat wij niet wisten

Dit boek is bedoeld om nog een stapje verder te gaan dan in de trilogie om overtuigd te raken  van een kennis die je voorheen niet voor mogelijk hield.

5.       Kippenvel Momenten

Een verzameling van 24 onwaarschijnlijke voorvallen die in de trilogie verweven zitten.

6.       Het kan ook jou overkomen

Korte verhalen van lezers over hoe zij na het lezen van de spirituele boeken op hun beurt contact konden maken en zelf getuigen werden van kleine, onverklaarbare wonderen.

7.       756 DENKWIJZEN

Een opsomming van inzichten. Het was de bedoeling van 108 inzichten toe te voegen aan een boek, tot er meer dan 1000 inzichten werden aangereikt. Het boekje heeft verregaande impact als je erin gelooft. Je kan je Hogere Zelf om info vragen, net zoals je dat met engelenkaarten doet.

8.       Zo gedacht zo gedaan

555 extra diepgaande inzichten als aanvulling op de DENKWIJZEN om duidelijk te maken dat ALLES begint bij jouw eigen gedachtegang. Dat geldt zowel voor succes als voor mislukking.

9.       Zet vaart achter jouw Hemelvaart

Kom tot de ontdekking wat het ware DOEL is van jouw leven. De meeste mensen beseffen nog niet dat zij hun ‘eeuwige ziel’ zijn, die het lichaam als een tempel nodig heeft om spiritueel te groeien.

10.     Alfabet voor Bewustwording

Dit boek wil aan de hand van specifieke inzichten duidelijk maken welke aspecten in het leven aandacht verdienen en van belang zijn om jouw spirituele groei te bevorderen.

11.     Denk wijs

Een boek om met jezelf in overleg te gaan. Dat kan gezien de kalendervorm op een dagelijkse basis, maar ook door nummers op te vragen of als dat niet lukt, door gewoon het boek op een willekeurige pagina open te slaan waarbij je vooraf voor de linker- of rechterpagina opteert.

12. Goosebumps

Engelstalig. Het boek Kippenvel Momenten uitgebreid met foto’s en de beste verhalen uit het boek Het kan ook jou overkomen.

Kopen

Wil je een gesigneerd exemplaar van een of meerdere van Romains boeken, samen met een persoonlijk kaartje? Contacteer hem dan via rmaes46@gmail.com