Yoke en Rudi ontmoetten elkaar op de eerste editie van auteursbeurs De Boekenbottelarij. Ieder met een eigen eerste boekje. Na een fantastisch gesprek sloeg de vonk over en werkten ze nu samen voor ‘Anneka en de Magische Eenhoorn’. Samen willen ze je meevoeren in de wonderen van de natuur. Ontdek de kracht van een kristal in beeld en verhaal. Is kind zijn niet het fijnste wat er is? Puurheid, schoonheid, spontaniteit, vrolijkheid!

Boeken

Pixie Pix in Bosland

Tussen de bomen in Bosland zie je, als je heel goed kijkt, soms hele kleine, groene mannetjes rondslenteren. Ze zijn ongeveer even groot als kaboutertjes, maar veel slanker gebouwd. Dit volkje noemt zich de Pixies. Op een dag ontmoet Pixie Pix twee mensenkinderen: Nick en Bien. Zij beseffen nog niet dat ze de sleutel zijn tot een wonderbaarlijk avontuur.

Anneka en de Magische eenhoorn

Er is storm op komst in Noorwegen. Midden in de nacht wordt Anneka wakker, want er komen zomaar elfjes door haar raam binnenvliegen. Ze hebben heel wat te vertellen. Er staat namelijk iets magisch te gebeuren. Wat Anneka nog niet weet, is dat het oude, witte paard van opa een heel speciaal dier is. Opa voelt dat het tijd is dat hij zijn geheim doorvertelt aan Anneka. Het is nu aan Anneka om het paard, Storm, naar de plaats te brengen in het bos, waar het magische moment zal plaats vinden. De elfjes, nimfen en trollen beleven samen met Anneka het avontuur van hun leven.

Bekijk hier de prachtige trailer van het boek:

Yoke en Rudi vertellen graag meer over het boek en hoe het tot stand kwam:

Kopen

Je kan deze boeken kopen via hun website of via yokegoris@hotmail.com of bagusatrudi@gmail.com.

Je kan Yoke en Rudi ook contacteren via Facebook.