Heidi Denissen

Heidi Denissen kruipt in de rol van Heidi van Tirol, een vrolijke meid die haar job bij Colruyt opzegt om haar droom na te streven: een leven op de planken om de mensen een zetje te geven richting meer blijheid, vrolijkheid en spiritualiteit in hun leven.

Heidi brengt op een speelse wijze een boodschap aan alle mensen om vrolijker en gemakkelijker door het leven te gaan. Dit wordt getoetst met allerlei voorbeelden en grappige anekdotes geïnspireerd door ingevingen, situaties en voorvallen die zich hebben voorgedaan in haar leven en recentelijk tijdens haar reizen naar o.a. Ibiza, Oostenrijk, Duitsland, Thailand, Hong Kong en het Zuiden van Frankrijk.

Op de planken resulteert dat in een anderhalf uur durende, wervelende show vol blije en melancholische liedjes, verhalen en anekdotes. Het boek is een aanvulling op de show, maar kan ook net zo goed afzonderlijk worden gelezen. 

Boeken

  • Heidi van Tirol met het Kosmische Plan – 17,95 euro

Kopen

Je kan een gesigneerd exemplaar van dit vrolijke boek bemachtigen door Heidi te mailen op heididenissen@hotmail.be

Gepubliceerd door Leen Raats

Leen Raats is copywriter, schrijver, storyteller, ghostwriter en eindredacteur.

3 gedachten over “Heidi Denissen

  1. Hallo lief mooi mens. Je boek is net uit ,spijtig. Nu weet ik pas waarom ik er zo lang over deed, om het te lezen.
    iedere keer als ik het ter hand nam en naar de foto op de cover keek, ging er een golf van liefde, vrolijkheid en kinderlijke blijheid door me heen. Telkens als ik je zie maak je mijn innerlijke kind wakker en geniet ik met volle teugen van je aanwezigheid. Heel jou boek ademt jou wezen uit. Een wezen dat het grote kosmische plan begrepen heeft en de drie grote ‘”V’s ,vrijheid, vertrouwen en verbinding zo prachtig kan verwoorden en belichamen. Ik voel me gezegend om jou en je boek te hebben mogen leren kennen. Knuffel, Clara.

  2. Ik heb tranen met tuiten gelachen bij het lezen van jou boek. Wat een wijsheid en fun bij elkaar. Ik krijg meer en meer de drang om ook eindelijk mijn boek te schrijven, dat staat ook in de sterren geschreven. Het zou in ieder geval niet zo lollig zijn als dat van jou. dikke kus Elly

  3. Wat een zalig boek om te lezen! Jou leven leest als een heerlijke film….super grappig, heerlijk! Ik kijk uit naar meer!

Geef een reactie