Heidi Denissen kruipt in de rol van Heidi van Tirol, een vrolijke meid die haar job bij Colruyt opzegt om haar droom na te streven: een leven op de planken om de mensen een zetje te geven richting meer blijheid, vrolijkheid en spiritualiteit in hun leven.

Heidi brengt op een speelse wijze een boodschap aan alle mensen om vrolijker en gemakkelijker door het leven te gaan. Dit wordt getoetst met allerlei voorbeelden en grappige anekdotes geïnspireerd door ingevingen, situaties en voorvallen die zich hebben voorgedaan in haar leven en recentelijk tijdens haar reizen naar o.a. Ibiza, Oostenrijk, Duitsland, Thailand, Hong Kong en het Zuiden van Frankrijk.

Op de planken resulteert dat in een anderhalf uur durende, wervelende show vol blije en melancholische liedjes, verhalen en anekdotes. Het boek is een aanvulling op de show, maar kan ook net zo goed afzonderlijk worden gelezen. 

Boeken

  • Heidi van Tirol met het Kosmische Plan – 17,95 euro

Kopen

Je kan een gesigneerd exemplaar van dit vrolijke boek bemachtigen door Heidi te mailen op heididenissen@hotmail.be