Mariette Claesen staat ook bekend onder haar auteursnaam Emily Puck. Maar liefst 45 jaar na haar eerste publicaties in het Belang van Limburg nam ze de pen weer op en schreef in 2018 haar eerste roman ‘Ansicht’. Sindsdien volgden nog meerdere romans, maar ook een poëziebundel. In 2019 schreef ze voor de Warmste Week 3 reeksen Koffieverzen, die verkocht werden voor een goed doel.  

Samen met drie andere schrijvers richtte Emily de Boekenbottelarij op, een platform voor auteurs, dat onder meer de dichtbundel ‘Een poëtische reis door Limburg’ uitgaf.

Boeken

Ansicht

Dit verhaal speelt zich af in de (voor)oorlogse periode. Het werd een roman over zwarten en witten en over kunstschilders en boeren die leefden rond de Molenvijvers in Genk.

Orbit Express

Een verhaal over een kleine jongen die een reis maakt door vier continenten om zijn moeder de kans te geven om van de dood naar het leven over te gaan.

De olifant in ons

Een ontroerend verhaal over een codependente vrouw en een narcistische man.

The present is a wonder

Gedichtenbundel.

Kopen

Voor een gesigneerd exemplaar van Emily’s boeken kan je haar mailen op emilypuck.shop@gmail.com of contacteren via Facebook. Neem zeker ook eens een kijkje op haar website.