Cécile Ickenroth (1967) schrijft sinds haar vroegste jeugd. Naast een loopbaan in de muziek is het schrijven altijd een passie gebleven. Cécile schreef columns, recensies en interviews voor het blad ‘Pianowereld’ en startte enkele jaren geleden met het volgen van verschillende cursussen proza en verhalend schrijven. Hieruit is de roman ‘Date met een derde’ ontstaan (BoekenGilde, 2020). Cécile schrijft blogs en werkt momenteel aan haar tweede roman met werktitel ‘Florian’.

Boeken

Date met een derde   

Wanneer de 38-jarige violiste Daniëlle Voswinkel via een datingsite uitvinder Ruben Zadelhof ontmoet besluit ze er vol voor te gaan. Samen brengen ze veel tijd door op het landgoed van Ruben, die zijn geluk niet op kan nu hij na de dood van zijn vrouw een nieuwe geliefde heeft gevonden. Daniëlle grijpt zich, na jaren ongewenst single te zijn geweest, vast aan deze kans en trekt bij hem in.

De eerste tekenen van een persoonlijkheidsstoornis bij haar partner negeert ze, maar als het haar duidelijk wordt dat Ruben de dood van zijn vrouw nooit te boven zal komen weet Daniëlle – inmiddels zwanger – dat ze bij hem weg moet gaan. Zal het haar lukken zich uit de beklemmende relatie te bevrijden en een nieuw leven op te bouwen?

Bestellen

Wil je een gesigneerd exemplaar van Céciles boek bemachtigen? Stuur haar dan een berichtje via haar website.