Els Ceyssens heeft Pedagogische Wetenschappen gestudeerd. Ze is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen. Al van in haar kindertijd houdt ze van schrijven. Droom mee met haar pakkende, soms romantische, soms spannende verhalen.

Boeken

De Brief

Geef aan zeven personen de opdracht om een kortverhaal te schrijven met als onderwerp ‘De brief’ en je krijgt een grote diversiteit aan verhalen. De een haalt herinneringen op uit zijn of haar eigen leven, de ander zoekt het helemaal in de fantasie en nog een ander mengt realiteit en fictie tot een heel eigen gegeven.

Kortom: in dit verzameld werk zal iedere lezer een grote verscheidenheid vinden die aanzet tot verder lezen en wie weet, misschien tot zelf schrijven.

Het duistere geheim bij de menhirs: jeugdboek

Sarah is een bijzonder meisje. Ze beschikt over buitenaardse krachten en kan bepaalde dingen voorspellen. Als ze samen met haar gezin naar het stadje Carnac op vakantie gaat, ‘voelt’ ze dat het voormalige klooster een vreselijk geheim met zich meedraagt.

Samen met haar zusje en hun nieuw Waals vriendinnetje, Melanie, gaat ze op onderzoek. Al vlug zitten ze midden in een hels avontuur vol duistere krachten en intriges.

Ademloos

Het boek ‘Ademloos (genieten)’ is een verzameling van vier uiteenlopende verhalen, van romantisch tot spannend. In elk verhaal word je ondergedompeld in het leven van het hoofdpersonage.

In ‘Ademloos’ wordt verteld over een jonge vrouw die aan psychoses lijdt, ‘Onderweg’ gaat over een bodybuilder, ‘Back’ over een vluchteling en ‘Schemerzone’ behandelt een spannend verhaal van een vrouw die getuige is van een misdaad. Geen enkel verhaal laat je onberoerd. Duik mee in de lotgevallen van deze mensen en geniet onvoorwaardelijk van dit boek.

Kopen?

Je kan een gesigneerd exemplaar van Els’ boeken kopen via els.ceyssens@gmail.com