Michelle Arts

Michelle Arts, geboren in 1984 te Nijmegen, studeerde International Business aan de Universiteit van Tilburg. Daarna is ze werkzaam geweest in de ontwikkelingshulp-sector op het gebied van duurzame handel. Hierbij heeft ze vele zakelijke publicaties op haar naam staan. Inmiddels woont ze in ‘s-Hertogenbosch, en geïnspireerd door haar oudste dochter schreef ze haar eerste kinderboek: Otter & Pinguïn en de drakenfluit. Het boek is in de top 3 leukste kinderboeken geëindigd bij The Indie Awards 2018. Michelle schrijft het liefst kinderboeken in het fantasy / science-fiction genre, maar ze schrijft geregeld ook korte verhalen voor volwassenen, meestal voor schrijfwedstrijden.

Boeken

Otter & pinguïn en de drakenfluit

‘Otter gaat naar Pinguïn toe. Hij kruipt door de geheime tunnel. Bochtje naar links, bochtje naar rechts, en dan is hij bij Pinguïn.’

Zo begint elke ochtend een nieuw avontuur van Otter en Pinguïn en hun andere jonge dierenvriendjes. Op een dag ontdekken ze de toegang naar het prachtige Regenboogbos. Daar beleven ze ook hun spannendste avontuur: de zoektocht naar de drakenfluit om de Regenboogdraak te temmen, en zo hun vriendjes in het Regenboogbos te redden van deze gevaarlijke vuurspuwer.

Het grote voorleesboek bevat 26 korte verhalen die ook een doorlopende verhaallijn hebben. Werkelijkheid en fantasie zijn op een prachtige manier verweven, met voor jonge kinderen herkenbare elementen zoals pannenkoeken eten, knutselen, de geboorte van een baby, ziek zijn en een verjaardag vieren. Maar ook magische elementen zoals geheime tunnels, een draak, een toverknikker en een stuntelende heks op een bezem.

De grote en kleurrijke illustraties brengen Otter & Pinguïn en hun vriendjes tot leven.

Adviesleeftijd: 3-7 jaar

Kopen?

Michelle geeft haar eigen boeken uit en stuurt ze graag, met een persoonlijke toets, naar je op. Je kan haar boeken kopen via www.michellearts.nl of michellearts@outlook.com

Gepubliceerd door Leen Raats

Leen Raats is copywriter, schrijver, storyteller, ghostwriter en eindredacteur.

Geef een reactie