Nadine Smets werd geboren in een gezin zonder harmonie of gelijkwaardigheid. Haar moeder vond haar ‘anders’ dan haar vier broers en twee zussen.  Ze sprong altijd in de bres om te helpen, te bemiddelen of te zorgen voor anderen in de hoop zo liefde te verdienen. Door niet begrepen te worden, afgewezen of in de steek gelaten begon ze als einzelgänger aan haar zoektocht naar het ‘vinden’.

Als vijftienjarige brak Nadine uit door in de fabriek aan de band te gaan werken. Ze trouwde op jonge leeftijd en kreeg twee dochters, waarvan eentje met een matig mentaal verstandelijke beperking. Ze werd een overbezorgde moeder in een succesvolle horecazaak. Illusies, naïviteit en goedgelovigheid deden haar wereld instorten. Een scheiding volgde en versplinterde het gezin.

Boeken

Waarom ik anders ben

Dit boek is als een rode draad van overleven. De kracht en de wijsheid halen uit een zware rugzak die onderweg wat niet meer nodig was, achterliet. Hoe diep ze gezeten heeft, geeft de reden aan om een (het) verschil te maken. Ze groeide uit tot een vrijgevochten zelfstandige succesvolle persoonlijkheid door nooit op te geven.

Kopen?

Nadine stuurt haar boek met veel plezier naar je op. Je kan haar contacteren via contact@coach-nadine.be en coach-nadine.be