Nieuws uit ’t veld

Erfbewoner aan het woord: Ibolya Moór

‘Ik hoop dat lezers er via mijn boek van overtuigd raken dat gedachten werkelijk kracht hebben, en dat ze met behulp van deze info hun eigen leven positief kunnen beïnvloeden. Een mens is krachtiger dan ze zelf beseft!’

lees meer

Erfbewoner aan het woord: Kelly Loos

“Na een vakantie in Schotland wist ik: hier wil ik over schrijven. Het heeft lang geduurd voor ik wist wat ik er precies mee wilde doen. Ik ben eraan begonnen, heb het weer aan de kant gelegd en uiteindelijk heb ik er een liefdesverhaal van gemaakt.”

lees meer

Waarom zag Boekenerf het levenslicht?

Korte keten en lokaal shoppen zijn populairder dan ooit, mede door toedoen van de coronacrisis. Er zijn ook best wat schrijvers die rechtstreeks aan lezers verkopen, maar vaak komen zij daarbij niet verder dan hun eigen kennissenkring. Boekenerf wil daar verandering in brengen. Het is een collectief van auteurs en de ideale plek voor mensen die graag een gesigneerd boek kopen bij de schrijver zelf.

lees meer

Erfbewoner aan het woord: Steven Van Der Heyden

“Met mijn gedichten probeer ik de horizon te verlengen en de bodem uit de dagen te halen. Ik ben dus een zoeker en in die zin altijd onderweg. Taal geeft vaak richting en net zoals schoonheid kan ze een grote troost zijn.”

lees meer

Erfbewoner aan het woord: Lieve Van Hemelen

“De vriendschappen, de sfeer en de aanvaarding trekken me enorm aan in de wrestlingwereld. Van Rob Raw en Légion Von Creed, de twee coverfiguren, krijg je – net zoals van alle worstelaars – ongeremde, warme vriendschap.”

lees meer

Erfbewoner aan het woord: Danny Vandenberk

“Als ik begin te schrijven, ratel en kraak ik, associeer ik en valt elk gevoel van tijd en ruimte weg. Plots ontstaan er gevoelsgedichten, nostalgische teksten of dubbelzinnige vunzigheden en soms hele romans.”

lees meer

Binnenkort meer auteurs

Deze pagina is gloednieuw (geboortedatum 2 november 2021) en wordt heel snel aangevuld met meer auteurs en boekennieuws, vers uit het letterenveld. Stay tuned! Ben je zelf schrijver en wil je graag meedoen? Dat kan en is volledig gratis. Het enige wat we vragen is dat je de boeken persoonlijk opstuurt naar je lezers, gesigneerdMeer lezen over “Binnenkort meer auteurs”


.