Kinderboeken

Marina Theunissen

Grenzeloze creativiteit en een groot inlevingsvermogen in de fantasiewereld van kinderen zorgden ervoor dat Marina Theunissen (1946) negen boeken voor kinderen en jongeren schreef. In 2020 resulteerde een sluimerende passie in twee spannende boeken voor volwassenen.

lees meer

Renée Gellings

Renée Gellings (1962) is geboren en getogen in het Limburgse Roermond. Ze is getrouwd en moeder van twee jongvolwassen kinderen en van Douwe, een 3-jarige, ondeugende Zwitserse herdershond.

lees meer

Krijn de Best

Krijn woonde in alle uithoeken van de wereld. Op de Caribische eilanden vond hij inspiratie voor een spannende reeks thrillers, maar hij schreef ook een avontuurlijk kinderboek.

lees meer

Kristel Dewaele

Kristel houdt van woorden die het leven inkleuren. Elke dag is anders gekleurd en dat weerspiegelt zich in haar schrijfsels. De ene dag produceert ze kinderverhalen, de andere dag een vrolijk rijmpje, een diepdroevig vrij gedicht, een raak puntdicht of een intense senryu/haïku.

lees meer

Christina Guirlande

Christina Guirlande is dichteres, jeugdauteur, vertaalster uit en naar het Frans. Zij schreef reeds een 60-tal boeken en heeft enkele honderden gedichten en teksten gepubliceerd in tijdschriften en bloemlezingen. Ze werd meermaals bekroond voor haar poëzie en voor haar jeugd- en kinderboeken.

lees meer

Maria T. Muto

Diep in de nacht, als de wereld rondom haar slaapt, wordt Maria T. Muto creatief. Haar kinderboeken bevatten een universele boodschap, waar ook volwassenen door worden geraakt.

lees meer