Boekenerf is een collectief van schrijvers die (deels) zelf hun boeken verkopen. Sommigen van ons geven uit in eigen beheer, anderen bij een kleine of zelfs grotere uitgeverij. Maar allemaal hebben we thuis stapeltjes boeken liggen die we met plezier rechtstreeks naar onze lezers opsturen, liefst gesigneerd en met een handgeschreven enveloppe en een eventueel kaartje of extraatje erbij.

Die liefde voor de lezer en het ambacht van het schrijven, zit in het DNA van het Boekenerf ingebakken.

Vraag? Blijf er niet mee zitten. Boerin Leen beantwoordt je vraag van zodra ze van ’t letterenveld komt: leen.raats@gmail.com

Ben je zelf schrijver en wil je graag meedoen? Dat kan en is volledig gratis. Het enige wat we vragen is dat je de boeken persoonlijk opstuurt naar je lezers, gesigneerd en eventueel met een leuk extraatje of handgeschreven kaartje.

Stuur een korte biografie, een lijstje van je boeken met per boek een heel korte samenvatting en een foto van de cover, een link naar je website als je die hebt en enkele foto’s van voldoende hoge resolutie naar leen.raats@gmail.com

Gelieve de tekst in een Wordbestand te sturen en de foto’s als afzonderlijke bestanden (jpeg). Dus geen foto’s in Word of teksten in pdf.

Ben je schrijver of uitgever en wil je adverteren op Boekenerf? Ook dat kan! Mail me even voor meer info.